dimarts, 18 de gener del 2011

Gener, gran, fi, múscul, guapa, excavadora, hola, camió, gat, tamboret, gos, taula.


Amb aquestes dotze paraules hem hagut de fer un text. Aqui en Dani us escriu el seu.


Un dia en el mes de gener, en una nit molt i molt freda, en una ciutat molt gran, hi havia un gat i un gos que vivien en una casa abandonada. En aquella casa només hi havia un tamboret i una taula molt antigues. 

Un dia un senyor va anar a aquell a casa abandonada. I es va trobar al gat i al gos,el senyor els hi va  dir:-Hola! Com esteu? esteu sols?. 

I els dos van obrir la boca, i el senyor va dir:-Teniu gana?Us donaré una mica de menjar. 

Després de menjar, el senyor els hi va dir si volien venir amb ell. Els dos animals van dir que sí. Llavors el senyor sel's  va emportar, van anar al camió que el senyor tenia, i se'n van anar de viatge molt i molt lluny. Quan van arribar es van trobar una excavadora molt gran. Tots tres es van quedar al·lucinant, perquè aquella excavadora era tan gran que ells es veien molt petits. Després d'aquella excavadora va sortir un home que tenia un múscul molt fort. Aquell home era molt fort, i també era molt pobre. El senyor que va trobar al gat i al gos li va dir:-Estas bè?

I l'home va dir que si, després va dir si podia anar amb ells, el senyor va dir que si. I s'en van anar a un altre lloc, i van viure feliços.


                                         
                                              fi   



Dani Moya      

1 comentari: