diumenge, 3 d’abril del 2011

SEGON DIA DE LES JORNADES ESPORTIVES.


Aquest dijous hem celebrat a l´escola la segona jornada esportiva.

La setmana passada ens van visitar l´Elsa i la Rosa, jugadores de bàsquet del Cadí La Seu.

Aquesta setmana ens han visitat tres esportistes de dos esports ben diferents: el bike- trial i l´hoquei sobre patins.





El nostre esportista de bike- trial és l´Eloi Paré, un jove de 16 anys, que és de Calldetenes, viu a Ripoll, al centre de tecnificació, i que ha quedat aquest any classificat en sisena posició!! del campionat del món en categoria cadet.

Els nostres esportistes d´hoquei sobre patins són en Guillem Fox, porter de l´equip juvenil d´hoquei patins del Barça. És campió de Catalunya, d´Espanya i d´Europa; i l´Oleguer Forment, jugador del mateix equip, campió de Catalunya i d´Espanya.

Tots tres ens han fet gaudir d´un dia inobidable. L´Eloi al matí, amb les seves acrobàcies i exercicis, i en Guillem i l´Oleguer a la tarda, amb les seves explicacions i exhibicions de l´Hoquei patins.

Mirem com ha anat!!


ELOI PARÉ. EL REI DE LA BICI


 L´Eloi ens ha explicat com és la seva bici, com està feta, quant pesa, com ho fa per a cuidar- la.


També ens ha explicat de quina manera s´entrena, on, quan, ... És molt important la il-lusió, l´esforç,...



I sobretot,.... el casc!!! Molt important portar- lo per a no fer- se mal.




L´Eloi ens va dir que allò que ens va fer al pati de l´escola, solament es podria fer si s´entrenava molt. Mentre, que no ho provéssim!!



Finalment, l´Eloi es va sotmetre a les entrevistes dels nanos. Li vam fer un munt de preguntes!! Sobre ell, l´esport, què li agradava, quin actor, quina actriu, el seu color preferit,...


Mireu uns quants videos de la seva exhibició!!



















A la tarda, en Guillem i l´Oleguer ens han explicat els secrets de l´Hoquei: maneres de patinar, regles del joc, proteccions que es fan servir,...  Sembla fàcil!!, però renoi, és complicat!!. En Guillem és un jove de Sant Cugat del Vallès que fa primer de batxillerat. L´Oleguer és de Campdevànol i també fa primer de batxillerat.

Aquest és l´equip juvenil del Barça 2010-2011, amb tot l´equip tècnic i els jugadors. L´entrenador és en Francesc Linares, al centre de la fila superior. L´Oleguer és el primer per l´esquerra de la fila de sota. En Guillem és el segon per l´esquerra de la mateixa fila.


Totes i tots hem pogut patinar, fer anar l´estic, fer de porter,....  Vegeu- ne unes fotos!!







Mireu també uns videos de la jornada. Trieu i remeneu!!


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada