dimecres, 16 de març del 2011

JORNADES ESPORTIVES.


Juntament amb la Isabel, la mestra d´Educació Física, hem organitzat a l´escola les Jornades Esportives.
Fins a setmana santa, un cop a la setmana ens visitaran esportistes que practiquen esports ben diversos com el bàsquet, l´esquí, el bike- trial, el futbol o l´hoquei patins.

L´objectiu és que els nens i les nenes de la nostra escola comparteixin una estona amb aquestes i aquests esportistes. Ens ensenyaran com és el seu esport, el practicarem amb elles i ells, i finalment, els hi farem unes entrevistes més de caire personal.

Segur que ens ho passarem molt bé!!

Per a l´ocasió, ja hem començat a treballar de manera interdisciplinar: hem buscat a internet picogrames de diferents esports, els hem conegut una mica, fent especial atenció als que podrem veure a l´escola en directe.

Hem guarnit l´escola amb aquests pictogrames, fent una ambientació molt esportiva!!

Aquest divendres, dia 18, ens visitaran dues jugadores de bàsquet: la Rosa Pérez, base i l´Elsa Donaire, aler del Cadí La Seu, equip de bàsquet femení de la primera divisió espanyola.

 Rosa Pérez


Elsa Donaire


També ens visitaran més endavant: en Ramon Homs, esquiador paralímpic, olímpic a Torí 2006, l´Eloi Paré, bike- trialer, cinquè del món de la seva categoria, Pere Olm, jugador de futbol de la Seu d´Urgell, i en Guillem Fox, l´Oleguer Forment i en Genís Cristià, jugadors d´hoquei patins juvenils del FC Barcelona, campions d´Espanya i de Catalunya.


 Ramon Homs


 Eloi Paré


Equip juvenil Hoquei Patins FC Barcelona


Aquí teniu una mostra de l´ambientació de l´escola:















1 comentari:

  1. Això té molt bona pinta!!!!! Tinc ganes de saber com us ha anat amb les noies de bàsquet! Ja m'explicareu. Bon cap de setmana a tothom.
    Petonets!

    ResponElimina